Romantika Fashion

 

Компанията е основана през 1993 г. от София Борисова. През 2013г. ще отпразнуваме 20 години от създаването на марката. От 2009 г. Романтика Фешън радва своите клиенти и почитатели със собствен моден център Romantika Fasion, като за удобството на клиентите в централата има фешън кафе, два шоурума за официални и сватбени тоалети, собствено ателие, в което се изработват сватбени и официални тоалети с марката Романтика Фешън. Те се продават успешно както у нас, така и в чужбина – Германия, Швейцария, Италия, Гърция и Израел.

Романтика Фешън е обличала много известни личности от шоубизнеса, политическия и бизнес елит. Тя е ексклузивен представител и дистрибутор за България на световно известни марки лидери в производството на сватбени и официални тоалети. Тоалетите се поръчват в голямо разнообразие, в единични бройки и се предлагат на най-добрите цени в света. Затова тези най-добри брандове са предпочитани от много клиентки с добър вкус, а също и от дамите от българския хайлайф, както и много световно известни звезди.

Eddy K – La Belle Martee Italy – от 2000 г. (представител и за Турция)
Miss Kelly Divina Sposa Parts – от 2001 г.
Alyce Designs USA – от 2008 г.
Elianna Moore – от 2009 г.
Musani Couture Italy – от 2010 г.
Освен за България, Романтика Фешън е дистрибутор за цяла източна Европа на марката:
Mori Lee New York, Madeline Gardner – от 2006 г.
Victoria Jane, Ronald Joyce UK – от 2006 г.
Gemma Gabrielle – от 2010 г.

От 2011 г. модната къща предлага супер елегантната линия мъжки костюми и за бъдещите младоженци с марките: ADIMO PARIS и Eddy K. Uomo Italy.
Цените на марките, които предлага Романтика Фешън са преференциални за България.

Романтика Фешън е официален дизайнер на конкурса Мiss Bulgaria.Коментарите са изключени.