Luksor: THE DREAM

Коафьорът Любен Николов с ново авторско ревю

“THE DREAM” представя истински произведения на изкуството

На 16 ноември в клуб Bedroom, eдин от най-известните коафьори в България, Любен Николов и Luksor club fashion salons ще представят пред отбрана аудитория 17-я си Haute Coiffure спектакъл, носещ името „THE DREAM”. Заглавието мистериозно подканя да усетите духа на едно околосветско пътуване. 18 години, Любен обикаля света и събира вдъхновения и идеи,които ще представи чрез това, което прави най-добре – да сътворява коафьорски произведения на изкуството. Всичко това, събрано в едно бляскаво шоу, ще бъде билетът Ви за едно вълнуващо пътешествие до различни точки на света.

За поредна година шоуто ще подкрепи и благородна кауза. Благотворителните инициативи на Любен стартират още през 2011 година с дарение за Окръжната болница в Пловдив, с чиято помощ е закупена животоспасяваща инфунциозна помпа за преждевременно родени деца. Също така бе направено дарение на Медицинска академия за изграждането на кабинет за превенция. При последния благотворителен спектакъл през 2013 г., продължава тази прекрасна инициатива и беше закупена апаратура за лъчетерапия на онкоболни, съвместно с госпожа Зоя Паунова – управител на фармацевтичната компания “AstraZeneca”. Каузата продължава и тази година, за да бъдат подпомогнати и други нуждаещи се медицински заведения в България.

Очаква се събитието да бъде посетено от високопоставени личности от сферата на политиката, икономиката, културата и шоубизнеса. Водещи на модния спектакъл ще са Ива Атанасова и Станимир Хасърджиев. Родни топ-модели и едни от най-известните лица в модните среди ще дефилират на сцената на Bedroom.

Любен Николов стартира прогресиращата си кариера на коафьор преди повече от осемнадесет години. Първият салон под бранда „Luksor club fashion salons” е открит през 1997 година. След поредица признания, Любен успява да изгради своя Haute Coiffure верига салони , един от които се намира в посолството на САЩ и обслужва единствено американския дипломатически корпус, а останалите предоставят професионалните си услуги на редица български и международни шоумени, бизнесдами, политици и дипломати. Основния Luksor club fashion salon предлага на всички ценители на красотата и качеството, уютна атмосфера, в която да се насладят на най- модерни методи и тенденции в коафьорството, козметиката и релаксиращите процедури. Професионалният творчески тандем за Discovery Travel между Любен Николов и италианският фотограф Марко Пиамонте, и редиците фотосесии и ревюта за международни кампании в САЩ, Дания и Италия, привличат интереса на повечето издания и модни къщи у нас. Сред тях са списанията „ELLE”, „Harper’s BAZAAR”, „Мода”, „Сватба”. Също така Любен работи по ревютата на „Виргиния Ателие”, „Принцес”, „Романтика”, „Ескада”, „Триумф” и редица други.

Оставяйки по пътя си успех след успех и осейвайки българският подиум с десетки Haute
Coiffure авторски ревюта, Любен Николов и Luksor club fashion salons продължават да творят и развиват техните идеи.

коафьорско шоу на Любен Николов Любен Николов Любен Николов_Благой Георгиев Любен Николов_Гери Дончева Последния ревю-спектакъл на Любен Николов (1)Коментарите са изключени.