Hacienda Beach: Ice Cream Live

Ice Cream представиха новата си вокалистка
Графа забива на 21 юли, а Криско ще зарадва феновете на 28 юли
Откриват скулптура на слон, която ще посреща гостите на Hacienda

Hacienda_IceCream (1)

Ice Cream зарадваха най-верните си фенове с клубно участие в Hacienda Beach-Лозенец. Всички почитатели на групата бурно аплодираха Монти, Айса и новата вокалистка Мартина Иванова. Още през април музикантите обявиха, че певицата Елена Брусарска е взела решение да се раздели с групата. Само преди няколко седмици тя вдигна морска сватба на плажа край Hacienda, а много от родните поп звезди дойдоха в черноморското селище, за да поздравят своята колежка. Чаровната Мартина вдигна градуса на настроението със своите изпълнения и изненада присъстващите с виртуозното си изпълнение на китара. Ice Cream представиха почти всичките песни от новия си албум и обещаха отново да се върнат в Лозенец.

Hacienda_IceCream (2)

В родното Сен Тропе на 21 юли ще акостира Графа, а истинско нашествие от фенки се очаква на 28 юли, когато на сцената свой рецитал ще има Криско, който вече е подготвил редица изненади за най-верните си почитатели. Поп дивата Мария Илиева също ще се разпише в любимия си музикален клуб, от сега се знае, че тя ще има участие на 4 август.

Този петък пък в Hacienda Beach-Лозенец ще се открие официално уникална скулптура на слон, дело на художника Стефан Божков, който е арт директор на заведението. Произведението миналата година стана обект на набези и осъмна с откраднат хобот, но вече е готова да посреща гостите на клуба.Коментарите са изключени.